Κεντρική Σελίδα arrow Γενικές Συνελεύσεις arrow Πρόσκληση 7ης ΤΑΚΤΙΚΗ Γενικής Συνέλευσης

English Greek

Νέα / Ανακοινώσεις

Συμμετοχή του ΚΟΙΣΠΕ στην 2η Έκθεση ΚΑΛΟ 2018 Δελτίο Τύπου Κοινωνικών Δομών Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης 2018 Δελτίο Τύπου - Συμμετοχή του ΚΟΙΣΠΕ στην Εκθεση του Υπουργείου Εργασίας Πρόσκληση Πρόσληψης Προσωπικού Δελτίο τύπου Συνάντηση Μελών Εποπτικού Συμβουλίου Δελτίο τύπου- Επιτυχής έλεγχος από τον ΕΦΕΤ Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης 2017 Τελικός Πίνακας Αποτελεσμάτων Υποψηφίων Κοινωνική Δομή στο Κέντρο της Πόλης του Δ. Κέρκυρας Τελικός Πίνακας Αποτελεσμάτων Υποψηφίων Κοινωνική Δομή στην Περιφέρεια του του Δ. Κέρκυρας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Προμήθεια Αρτοκλίβανου Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος - Κοινωνική Δομή στο Κέντρο της Πόλης Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος - Κοινωνική Δομή στη Περιφέρεια του Δήμου Κέρκυρας Δελτίο Τύπου- Προβολή του ΚΟΙΣΠΕ από το Ιταλικό Κανάλι RAI UNO Δελτίο Τύπου- Επίσκεψη Βουλευτη κ. Παυλίδη στον ΚΟΙΣΠΕ Επιτυχής Ελεγχος της Επιτελικής δομής του Υπουργείου Υγείας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος - Εργάτες Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος - Αρτοποιός ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ GLOBALGAP, ΟΡΘΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΝ <<ΙΟΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ>> ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ "ΚΟΙΣΠΕ" Πρόσκληση ενδιαφέροντος Κατασκευή Θερμοκηπίου - Πάρκο Πρόσκληση ενδιαφέροντος Προμήθεια εξοπλισμού - Πάρκο Προβολή του ΚΟΙΣΠΕ σε διεθνές Συνέδριο στη Κρήτη Γερμανοελληνικό Φόρουμ Νεολαίας «Wilde Rose» Συνεργασία ΚΟΙΣΠΕ με το Πανεπιστήμιο του ILLINOIS Eπίσκεψη Στελεχών απο έξι χώρες στον ΚοιΣΠΕ

ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ

Η Κέρκυρα

Πληροφορίες

Αρ. Επισκεπτών

web analytics

Πρόσκληση 7ης ΤΑΚΤΙΚΗ Γενικής Συνέλευσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΗΣ 7ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ Κοι.Σ.Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
« ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ »


Με την  01/19-04-2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, καλούνται οι κ.κ. Συνεταιριστές του Κοι.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας με την επωνυμία “ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” στην 7η Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 23η  Μαΐου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μμ στο χώρο του «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΜΕΡΑΣ» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, που βρίσκεται επί της συμβολής των οδών Κολοκοτρώνη και Μητρ. Μεθοδίου.


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1. Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού της Εταιρικής χρήσης 01/01/2011 – 31/12/2011  καθώς και του Προϋπολογισμού 2012, μετά της εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου (καταστατικό : άρθρο 27, παρ. 2). 
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου & του Εποπτικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη από τα πεπραγμένα της ως άνω χρήσης (καταστατικό: άρθρο 27, παρ. 2). 
3. Επικύρωση των αποφάσεων του Δ.Σ. περί της εγγραφής / διαγραφής μελών κατά την ως άνω διαχειριστική χρήση (καταστατικό : άρθρο 27, παρ. 2).


Οι Συνεταιριστές που θα λάβουν μέρος στην 7η Τακτική Γενική Συνέλευση του Κοι.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας τους ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο που θα αποδεικνύει την ταυτότητα τους. Σε περίπτωση αντιπροσώπευσης κάποιου μέλους, από άλλο μέλος, απαιτείται  εξουσιοδότηση η οποία πρέπει να κατατεθεί στα γραφεία του Κοι.Σ.Π.Ε μια μέρα πριν την Τακτική Γενική Συνέλευση(καταστατικό: άρθρο 24, παρ.2).
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει μετά από 7 ημέρες, την 30η  Μαΐου 2012 στον ίδιο χώρο και ώρα.

Kέρκυρα,  30.04.2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του  Δ.Σ.
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

ΕκτύπωσηEmail