Κεντρική Σελίδα arrow Προβολή - Δημοσιότητα

English Greek

Η Κέρκυρα

Πληροφορίες

Αρ. Επισκεπτών

web analytics

Προβολή - Δημοσιότητα

Περιβαλλοντικό Πάρκο, Ειδικό Γυμνάσιο (Corfu Channel)

Υλικό Προβολής Έργων Υπουργείου Υγείας

Η Χάρτα Κοινωνικού Δικτύου Υπηρεσιών του Κοι.Σ.Π.Ε. "Νέοι Ορίζοντες" αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σαν καλή πρακτική.

Προβολή στην ΕΡΤ.

Προβολή ΚΟΙΣΠΕ - Κερκυραϊκό Πάσχα

Στις 11 το πρωί του Μ. Σαββάτου όταν τελειώσει η ακολουθία της πρώτης Ανάστασης στη Μητρόπολη και αφού τελειώσει και η περιφορά του επιταφίου του Αγίου Σπυρίδωνα, χτυπούν οι καμπάνες των εκκλησιών και από τα παράθυρα των σπιτιών πέφτουν κατά χιλιάδες, πήλινα δοχεία γεμάτα νερό (μπότιδες) στους δρόμους, με μεγάλο κρότο.

Το έθιμο με τους Μπότιδες συγκεντρώνει τα βλέμματα χιλιάδων επισκεπτών που βρίσκονται στην κεντρική Πλατεία του Λιστόν.

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός συμμετείχε με δικό του Μπότι στο συγκεκριμένο έθιμο. Στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια και στο μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων της  ΕΡΤ έγινε προβολή του «ΚΟΙΣΠΕ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ».

IMGP2847
IMGP2845
IMGP2853
mpotis3
IMGP2822
IMGP2821
IMGP2840
IMGP2851
IMGP2844
IMGP2850
IMGP2846
mpotis1

Παρουσίαση Κοι.Σ.Π.Ε. "Νέοι Ορίζοντες"

Πρώτη ραδιοφωνική προσέγγιση / διαφήμιση

Υπουργείου Υγείας της Κύπρου

Επίσκεψη υψηλόβαθμων στελεχών του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου στον ΚοιΣΠΕ Νέοι Ορίζοντες

img_0607_400

Ψυχιατρικό Νοσοκομείο "Πέτρας Ολύμπου"

Επίσκεψη στελεχών απο το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο  "Πέτρας Ολύμπου" στον ΚοιΣΠΕ Νέοι Ορίζοντες

img_0500_400

Η ΕΕ επενδύει στους ανθρώπους - ΕΚΤ

Στο πλαίσιο εκστρατείας της ΕΕ να αναδείξει την συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου στην βελτίωση της πρόσβασης ευρωπαίων πολιτών στην αγορά εργασίας μέσω της δημιουργίας και προβολής βιντεο επιτυχημένων παρεμβάσεων με τον τίτλο "INVESTING IN PEOPLE", επελέγη μεταξύ χιλιάδων υποψηφιοτήτων η προταθείσα από τον Σύμβουλο Δημοσιότητας του Υπουργείου Υγείας η περίπτωση της  κας Γεωργίας  Χρυσικοπούλου, εργαζόμενη του ΚοιΣΠΕ Κέρκυρας και ωφελούμενη των έργων ψυχιατρικής μεταρρύθμισης στην Κέρκυρα, που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΠ Υγεία- Πρόνοια.

Η ΕΕ επενδύει στους ανθρώπους - ΕΚΤ

Διαβάστε περισσότερα...

Συνέντευξη στο Corfu Channel του Διευθύνοντα Συμβούλου

Στα πλαίσια της Δημοσιότητας των δράσεων  και του Κοινωνικού Έργου του Συνεταιρισμού ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΚοιΣΠΕ Νέοι Ορίζοντες, ύστερα απο πρόσκληση του Κερκυραικού Καναλιού, έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο κ. Σ. Ρίκο στις 23 Ιουνίου 2009.

Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.)

Μια σημαντικότατη  ενέργεια προβολής  έγινε τον μήνα Μάιο 2008, όπου ο  Κοι.Σ.Π.Ε παρουσιάστηκε στη γαλλική γλώσσα από  το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) ως μια από τις καλύτερες πρακτικές  Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία χρηματοδοτήθηκε από Ε.Κ.Τ

ekt

Διαβάστε περισσότερα...

Δημοσιογράφοι στο Lunatico

Το  Μήνα Μάρτιο 2008 επισκέφθηκαν τον Κοι.Σ.Π.Ε  Κέρκυρας δημοσιογράφοι αθηναϊκών και τοπικών εφημερίδων που ασχολούνται με τα θέματα της Υγείας  και πρόβαλαν (δημοσιεύματα) την επιτυχημένη αποασυλοποίηση που έγινε στην Κέρκυρα καθώς επίσης και  το Έργο του Συνεταιρισμού και τη συμβολή του στην κοινωνικό οικονομική επαγγελματική επανένταξη των χρηστών υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

ΚοιΣΠΕ Κέρκυρας Δημοσιογράφοι στο Lunatico

Διαβάστε περισσότερα...